Doi tineri au murit pe loc, spulberaţi de un Audi în Sibiu. “Sâmbătă aveau cununia şi ea era însărcinată în şapte luni”

O tragedie de neimaginat s-a petrecut sâmbătă noapte în jurul orei 23.00, pe DN 14, la kilometrul 80, între Mediaș și Sighișoara, în zona localităţii Laslea. Doi tineri în vârstă de 23 de ani amândoi, şi-au pierdut pe loc viața, după ce autoturismul lor, un Opel, ar fi fost lovit de un Audi intrat pe contrasens, scriu cei de la observator.tv

Cei doi tineri logodiţi erau din Mureş şi au fost victimile unui accident mortal, când mai aveau doar zece kilometri până acasă, iar peste fix o săptămână urmau să se căsătorească.

Tânăra care urma să fie mireasă, era însărcinată în 7 luni. Pentru niciunul dintre ei, medicii nu au mai putut face nimic.

“Sâmbătă aveau cununia şi ea era însărcinată în şapte luni”, a declarat mama tânărului decedat. “Fata-i din Criş, nora. S-au dus să meargă în Criş şi uite s-a băgat ăla în ei, i-a luat din plin. Îi duce la Sibiu, la morgă. Am aşteptat să ne sune că au ajuns, nu au mai sunat. Ne-a sunat altcineva care ne-a cunoscut băiatul”, a spus şi tatăl băiatului.

În autoturismul care ar fi intrat pe contrasens erau doi tineri prieteni, care au scăpat cu viaţă şi sunt în stare stabilă la spital. Articolul continua dupa reclame…

loading...

“Din primele cercetări s-a constatat faptul că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers. Din nefericire, două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite”, a declarat comisarul Marius Cuciorovschi, şeful Biroului Drumuri Naţionale Sibiu.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă penală şi urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea, mai ales că un văr de-al şoferului din Audi a declarat că a vorbit cu tânărul în timp ce mergea cu ambulanța către Târgu Mureș și spunea că s-ar fi trezit cu Opelul în față și a trebuit să vireze pe contrasens.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv