Răspunsul unui jurnalist de la SkyNews Australia, către tinerii care au protestat recent pentru climă

„Sunteți prima generație care a cerut aer condiționat în fiecare clasă, lecțiile voastre sunt toate făcute la computer, aveți televizor în fiecare cameră, petreceţi toată ziua folosind mijloace electronice, majoritatea mergeţi la şcoală în autoturisme în loc să mergeți cu transport public.

Sunteţi cel mai mare consumator de bunuri de larg consum din istorie, cumpărând incontinuu cele mai scumpe haine pentru a fi „la modă”. Pana si protestul vostru este mediatizat prin mijloace digitale și electronice.

Asa ca, inainte de a protesta, opriți aerul condiționat, mergeți la școală pe jos, opriți telefoanele, citiți o carte si făceți-vă un sandwich în loc să cumpărați mâncare ambalată.

Din păcate, nimic din toate acestea nu se va întâmpla, pentru că sunteţi egoişti, prost educaţi şi manipulaţi de oameni care vă folosesc, şi vă conving de multe lucruri.

Inclusiv de faptul că acest protest este o cauză nobilă, în timp ce voi vă bucuraţi de cel mai sălbatic lux occidental. Treziți-vă, maturizați-vă și închideți gura! Informați-vă despre fapte, înainte de a protesta !”

loading...

Sursă FOTO. Articolul este preluat INTEGRAL de pe grupul de Facebook, ROMANI IN CATALUNYA (OFFICIAL)