Dumitru Palazu de 48 de ani este acuzat de crimă în Dunkirk, Kent. A mai fost condamnat de două ori pentru omor

Românul Dumitru Palazu de 48 de ani este acuzat că l-a omorât prin înjunghiere pe un tânăr tot de origine română, într-un parc de rulote din Dunkirk, Kent. Acesta este judecat la Curtea Coroanei din Maidstone, fiind arestat pentru uciderea lui Alexandru Constantinescu, 30 de ani, pe 7 aprilie acest an.

Conform celor de la ziarulromanesc.net care citează Kent Online, Palazu a mai fost acuzat şi condamnat pentru crimă, de două ori, în România, în urmă cu 10 și 30 de ani.

Potrivit anchetatorilor, Alexandru Constantinescu a fost înjunghiat în inimă și a murit la scurt timp. Conform declaraţiilor martorilor din dosar, Palazu a alergat spre victimă cu un cuțit în mână, strigând: „Dați-vă la o parte, jur pe familia mea că îl omor”.

Procurorul mai susține că a avut loc o altercație, în timpul căreia Palazu l-a înjunghiat sub braț pe Constantinescu într-un parc de rulote populat de români din Călărași și Craiova.

Constantinescu locuia în rulota 10, iar Palazu, care nu recunoaște crima, era în rulota 41 şi locuia cu soția sa, Florentina. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Totul s-a petrecut în urma unei altercații dintre Constantinescu și mai mulți bărbați din Călărași, un martor afirmând că Palazu a înjunghiat victima în inimă.

Procurorul a mai spus că victima a fost înjunghiată intenționat, iar acuzatul nu se afla în auto-apărare. În anul 1989, Palazu a mai primit pedeapsa cu închisoarea, fiind acuzat de omor, după ce l-a lovit pe un bărbat care a căzut și s-a lovit cu capul de o platformă de beton, pierzându-și viața.

Conform datelor din dosar, în 2009, Palazu și-a omorât socrul, în urma unei altercații. Cu toate acestea, Judecătorul le-a spus juraților că nu trebuie să ia în considerare faptele din trecut ale lui Palazu. Procesul continuă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net