Primarul localităţii Nereto: ZI de DOLIU pentru Mihaela Rouă, în semn de respect față de tragedia care a ucis-o

În ziua de 9 octombrie 2019, presa locală italiană anunţa pe prima pagina, o crimă fără precedent, care s-a întâmplat în Nereto, o comună din provincia Teramo. Era vorba despre Mihaela Rouă, o româncă tânără şi respectată de toată comunitatea, care fusese ucisă de concubinul său cu două lovituri de cuțit, scriu cei de la rotalianul.com

Primarul localității Nereto, Daniele Laurenzi, a proclamat zi de doliu în oraș pentru luni, 14 octombrie, în semn de respect față de tragedia care a lovit-o pe conaționala noastră, Mihaela Rouă.

Imediat după ce a fost executată autopsia, Procuratura din Teramo a încredinţat trupul tinerei, părinților care au venit din România pentru a o repatria.

Potrivit celor de la rete8.it, medicul legal Luigi Cipolloni care efectuat necropsia a stabilit că victima a decedat din cauza sângerării rapide provocată de una dintre cele două lovituri de cuțit care a fost aplicată de concubinul său, în partea stângă a toracelui.

În acest moment, Daravoinea se află acum în arest la închisoare cu acuzația de omor agravat.

loading...

Trupul Mihaelei va fi incinerat la crematoriul de la spitalul Giuseppe Mazzini din Teramo după ce va fi oficializată o slujbă creștinească în rit ortodox. Slujba religioasă va avea loc marți, 15 octombrie, la ora 15, la biserica Suffragio din Nereto. Cenușa va fi luată apoi de părinţi şi dusă în România.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com