Are 14 ani, iar viaţa lui a fost doar suferinţă. De durere nu mai vrea să trăiască şi doreşte ca „un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai”

Tânărul Rhys, din Manchester, Marea Britanie, a împlinit pe 21 septembrie frumoasa vârstă de 14 ani, dar mama lui este disperată. Femeia spune că, în ultimele luni, boala l-a doborât, scriu cei de la a1.ro

Încă din primele clipe ale vieţii, Rhys a fost diagnosticat cu o boală genetică foarte rară, care i-a acoperit pielea de răni cumplite, ce nu se mai vindecă niciodată. Medicii le-au spus să se aștepte ca băiețelul să nu trăiască prea mult. Astfel, de când s-a născut, tânărul adolescent a îndurat dureri foarte mari şi în ultimile luni au devenit atât de intense, încât nu mai suportă şi singurul lucru pe care și-l dorește acum este ca „un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai”.

Disperată, mama lui ne cere să facem acest mic gest pentru fiul ei, să-i dovedim că viața merită trăită!

Copilăria lui a fost marcată de suferință. Rănile îi acoperă aproape tot corpul. Majoritatea sunt infectate. Nu poate merge, fiind blocat într-un scaun cu rotile.

„Mi-a spus că nu mai rezistă. Că durerea este prea mare. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai. Ce mai pot să fac, ca mamă, în situația asta?”, a spus mama lui Rhys. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Femeia a lansat un apel către toți cei care citesc povestea băiatului: să-i trimită câteva gânduri bune, de ziua lui de naștere.

„Oamenii i-au mai scris în trecut, de Crăciun. A deschis plicurile cu atâta bucurie…au fost câteva sute. Îl vedeam cum i se lumina chipul, cu fiecare cuvânt pe care îl citea. Vă rog, altceva nu știu ce să fac! E un copilaș atât de bun și de vesel, în mod normal. Doar că, din cauza durerii constante, nu mai are putere să lupte, s-a dat bătut. Știu că suferă, dar nu pot să îmi imaginez viața fără el”, a adăugat femeia.

Cine vrea să îi scrie un mesaj de încurajare lui Rhys, o poate face la adresa: 40 Whalley Avenue, Bolton, BL1 5UD, Marea Britanie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro