O adolescentă a PLECAT de ACASĂ după care, i-a lăsat tatălui ei un mesaj cutremurător, pe Facebook

Tânăra Baron Valentina Gabriela în vârstă de 15 ani, din comuna vasluiană Zăpodeni, este căutată de poliţişti după ce aceasta a plecat de la domiciliu pe data de 7 octombrie şi nu s-a mai întors, scriu cei de la stiriest.ro

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, adolescenta are aproximativ 1,60 metri, o greutate aproximativă de 55 de kilograme, părul lung, negru, cu şuviţe blonde şi roşcate şi ochi căprui, iar la data dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaştri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport negri. 

‘Adolescenta are un tatuaj la încheietura mâinii drepte şi cercei în buza de jos şi în cea de sus. În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Cei care au văzut această persoană sau au informaţii despre ea, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112’, precizează sursa citată. De la începutul acestui an, la nivelul IPJ Vaslui s-au primit un număr de 138 de sesizări privind dispariţia unor minori, dintre acestea doar 123 fiind soluţionate.

Adolescenta dispărută a postat pe contul ei  de facebook un mesaj pentru tatăl său: “Dragă tată ,o să cresc și eu , o să am și eu copii. O să le amintesc zilnic cât de mult îi iubesc și cât de importanți sunt pentru mine, pentru că tu nu ai făcut NICIODATĂ asta!”

Înainte de acest mesaj fata a mai avut o postare pe facebook: ”M-am construit din visuri, vicii şi dureri”.

loading...

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul stiriest.ro