Irlanda – Un român a VIOLAT o fată de 15 ani şi a cerut să fie eliberat pe cauțiune. Instanţa a decis să …

În data de 7 martie 2019, o mamă anunţa poliţia că fata ei în vârstă de 15 ani nu a mai ajuns acasă. Imediat, oamenii legii au interogat două prietene ale fetei și au aflat că aceasta s-a dus într-un apartament din Armagh cu doi bărbați, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Fiind bine informaţi, polițiștii au găsit-o pe tânără în locul indicat de prietenele ei, iar ea le-a spus că a avut relații intime cu doi bărbați, pe care i-a și descris.

În apartamentul cu pricina au fost identificaţi doi bărbaţi care au fost reținuți pe loc, dar care au declarat că nu a luat-o cu forța pe fată, ci aceasta a mers de bunăvoie. După câteva ore de interogatoriu, ambii bărbați au recunoscut violul.

Potrivit procurorilor, Ștefan Bighiu a sechestrat și violat o tânără de 15 ani. Fapta s-a produs în data de 7 martie, într-un apartament în care locuia bărbatul, din localitatea Armagh.

Ștefan a fost arestat și i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune de către magistrați, scrie portalul armaghi.com.

loading...

Instanța a refuzat cererea de eliberare condiționată, după ce avocații acuzării au relevat faptul că la adresa la care locuiește acuzatul există mai mulți copii. Mai mult, apărătorii au spus că există riscul ca acesta să fugă în România.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro