Un pădurar de 37 de ani a fost asasinat de hoţii de lemne. Au rămas în urmă, trei copilaşi şi o soţie îndurerată

O tragedie fără margini s-a abătut asupra unei familii din Maramureş. Un pădurar de 37 de ani a fost atacat de hoţii de lemne şi a cerut ajutor la 112. Alertaţi, poliţiştii s-au deplasat imediat la locul indicat, numai că aceştia au ajuns când era prea târziu, scriu cei de la observator.tv

În urma tregediei, trei copilaşi au rămas fără tată. Victima a fost găsită fără suflare într-o zonă montană din vecinătatea localităţilor Lăpuşul Românesc şi Rogoz, a declarat miercuri noaptea prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor.

“Am fost sesizaţi cu privire la un caz de persoană găsită decedată prin împuşcare. Este vorba despre un lucrător silvic găsit mort. Procurorul de caz se deplasează la faţa locului. Incidentul a avut loc într-o zonă montană. (…) Din primele informaţii, a fost vorba despre o armă de vânătoare. Cauza a fost înregistrată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor“, a spus Bogdan Gabor.

Conform primelor informaţii de la faţa locului, tânărul pădurar era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş, Ocolul silvic Strâmbu Băiuţ, corpul lui a fost găsit aruncat într-o râpă din pădure.

“Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ! L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea”, a declarat George Mihăilescu, directorul Romsilva.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv