VIDEO – Ardelean Ioan de 66 de ani a fost descoperit ca fiind HĂRȚUITORUL de MINORE din zona “Vlaicu”, din Arad

Un caz incredibil a fost filmat de o patroană, într-un magazin din Arad. Un individ “ciudat” şi destul de bătrân este surprins pe camerele de luat vederi, observându-se foarte clar cum incită la “sex”. Acesta este un nenorocit de 66 de ani, care are o postură de om impozant, ce nu are frică de nimeni şi de nimic, scriu cei de la criticarad.ro

În imaginile surprinse pe camere, se vede explicit că scopul prezenței individului în magazinul de produse pentru copii nu este deloc cel de a cumpăra ceva, atenția sa concentrându-se exclusiv asupra fetiței și pândind prilejul de a-și freca organele genitale de ea.

De asemenea, se vede cum vânzătoarea, vigilentă, observă obscenitățile bărbatului și își lasă treaba pentru a-l supraveghea mai atent (nu înțelegem de ce nu a sunat direct la 112 – cât timp infracțiunea era în derulare). Insul părăsește magazinul imediat după ce iese fetița – iar din informațiile noastre, aceasta a fost abordată de individ și pe stradă și a scăpat rupând-o la fugă printre blocuri.

De atunci, copiii nu mai sunt lăsați de către părinți să meargă singuri nici măcar până la „magazinul din colț” – vorbim în primul rând despre cei care au văzut înregistrările și cunosc cazul.

Poliţia română la depistat pe Ardelean Ioan ca fiind HĂRȚUITORUL de minore din zona „Vlaicu”! El se numește Ardelean Ioan, are 66 de ani și este din comuna Macea. este născut în 1953 în comuna Macea și domiciliat tot în Macea, fiind identificat ca fiind hărțuitorul de minore, filmat și observat în mai multe magazine, îndeosebi în zona „Aurel Vlaicu”, la 5 zile după ce cotidianul nostru a făcut publică înregistrarea care însoțește articolul.

loading...

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale, pornind de la informații culese de la colegii de la „proximitate”, părinți și vecini, după ce au verificat alți patru suspecți care se află pe lista cu „potențiali…”, urmează să-l rețină pe măceanul din fotografie și să urmeze demersurile legale în acest gen de caz.

Dacă îl vedeți, în primul rând, sunați la 112!

Sursă VIDEO. Critic Arad Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul criticarad.ro