Românul Emil Mustaţă de 31 de ani a fost condamnat în Anglia, pentru că a violat de două ori, o femeie fără adăpost

Un caz deosebit de grav i s-a întâmplat unui român din Anglia. Acesta se numeşte Emil Mustaţă, are 31 de ani şi a fost condamnat de către Magistraţii de la Curtea Coroanei din Grimsby, Anglia, la efectuarea unei închisori de 9 ani, fiind găsit vinovat de vinovat de comiterea a două infracţiuni de viol, scriu cei de la observator.tv

În urma cercetărilor efectuate de organele de anchetă, citate de către Grimsby Telegraph, Emil Mustaţă a găsit femeia respectivă pe scările unui hotel şi a intrat în vorbă cu ea.

Acesta i-a promis că îi asigură un adăpost peste noapte, însă a dus-o într-o curte din apropierea casei în care locuia şi a violat-o de două ori.

Un vecin a auzit strigătele femeii şi când a văzut ce se întâmplă a chemat de urgenţă poliţia. Mustaţă a fost prins rapid şi, în cele din urmă, condamnat la nouă ani de închisoare.

Românul se pare că este recidivist, în condiţiile în care, în 2015, a petrecut aproximativ opt luni după gratii în Spania, fiind arestat pentru jaf cu violenţă. Totul s-a întâmplat în Scunthorpe, acolo unde românul are trecut domiciliul.

loading...

Emil Mustaţă este căsătorit, are doi copii şi plecase în urmă cu mai mulţi ani în străinătate pentru a munci şi a obţine banii cu care să-şi întreţină familia din ţară.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv