Un bărbat şi-a violat fiica timp de 20 de ani și a făcut șase copii cu ea. A fost condamnat la 40 de ani de închisoare

Totul s-a petrecut în sud-vestul Țării Galilor şi a îngrozit comunitatea din zona respectivă. Un tată și-a violat propria fiică timp de 20 de ani la rând și a reuşit să facă șase copii cu ea, scriu cei de la a1.ro

Acesta a fost acuzat şi de faptul că a abuzat şi de nepoata lui. Lumea l-a numit ”tatăl monstru” datorită faptelor sale. Din informaţiile apărute în cadrul anchetei, s-a stabilit că acesta făcea parte dintr-un grup satanist.

Bărbatul este acuzat și că și-ar fi pus un asociat să întrețină relații intime cu ea, în timp ce el se uita. În plus acesta i-a controlat viața victimei sale pentru mai bine de 20 de ani, manipulând-o și abuzând-o în mod sistematic.

După un proces îndelungat, monstrul a fost condamnat la 40 de ani de închisoare, de către Tribunalul Swanesa Crown, UK. Inculpatul, care locuiește în sud-vestul Țării Galilor, a negat cele 36 de acuzații de viol și unul de agresiune sexuală, dar a fost condamnat la toate acuzațiile, săptămâna trecută în urma procesului.

Pârâtul a început să abuzeze și să-i violeze prima victimă când avea doar 14 ani, iar în câteva luni, aceasta era însărcinată cu primul său copil. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Victima a trecut prin nouă sarcini în timpul anilor ei de abuz, rezultând șase copii din testele ADN. De asemenea, el a violat și abuzat o altă fiică în perioada adolescenței, dar ulterior aceasta a plecat de acasă și s-a îndepărtat de el.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro