Tragedie în Constanţa. Doi părinţi şi-au luat viaţa împreună, în ziua în care copilul lor s-a stins, răpus de o boală gravă.

Tragedia soţilor Nicuşor şi Vangheliţa Aravă din Constanţa a început atunci când copilul lor avea aproape trei ani şi au aflat că suferă de o boală gravă. În acel moment crucial, aceştia au decis că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-şi salva copilul.

Anii au trecut cu greutate şi multă suferinţă, cei doi petrecându-şi viaţa numai prin spitale, la tratamente. În momentul când fiul lor Cristian, a ajuns la vârsta de zece ani, medicii le-au spus părinţilor că nu se mai poate face nimic.

Într-o postare pe blogul său, la acea vreme, mama copilului a scris că dacă micuţul va muri, ea şi soţul său vor face la fel, scriu cei de la fabricatinromania.info citând spynews.ro.

„Am simţit că vreau să mor chiar în momentul acela, totul în jurul nostru se năruie, nu se poate reda în cuvinte ce simt o mamă şi un tată la aflarea unei asemenea veşti îngrozitoare despre propriul lor copilaş, dulce, care nu împlinise, înca nici măcar 3 anişori”, a scris mama lui Cristian, în urmă cu zece ani.

Din păcate, chiar în ziua în care Cristian s-a stins, Nicuşor şi Vangheliţa Aravă au decis să-şi pună capăt zilelor. Cei doi au scris înainte o scrisoare de 13 pagini în care au povestit motivul pentru care au decis să plece pe lumea cealaltă în acelaşi timp cu copilul lor.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul fabricatinromania.info