Constantin și Gabriel, doi fraţi români, au fost împuşcaţi în cap, în Belgia. Asasinul lor e un fost poliţist

Tragedie românească în Belgia! În ziua de 29 august 2019, fraţii români Constantin și Gabriel, în vârstă de 45 și 48 de ani, au fost găsiți morți, împușcați, în apropierea unui iaz din Forchies-la-Marche, unde plecaseră la pescuit.

Din primele cercetări s-a stabilit că principalul suspect ar fi Francis, care este și proprietarul lacului. Acesta neagă uciderea celor doi bărbați, scrie observator.tv citând sudinfo.be.

Asasinul celor doi se pare că este un fost poliţist, care a fost arestat de către organele competente.

Cum s-a petrecut totul.

În data de 29 august, un polițist din zona Trieux ( Courcelles, Fontaine – L’Eveque ) a descoperit autoturismul victimelor, parcat în zonă, după ce rudele celor doi raportase la poliţie, dispariţia fraţilor şi a maşinii acestora. Articolul continua dupa reclame …

loading...

După găsirea autoturismului, cercetările au dus apoi la găsirea celor doi fraţi, în apropierea lacului, stabilindu-se că aceştia au fost împușcați cu câte un glonț fiecare, în cap.

Francis, proprietarul lacului, a fost printre primii audiaţi după descoperirea crimelor, dar nu a recunoscut nimic şi a părut foarte relaxat în timpul audierilor din timpul anchetei.

Săptămâna trecută însă, el a fost arestat şi e acuzat de dublul asasinat. Bărbatul, a cărui vârstă nu a fost făcută publică, este un fost poliţist, agent judiciar federal.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv