Arnold Schwarzenegger a păţit-o şi explică de ce, NU EŞTI CINE CREZI CĂ VEI FI, PENTRU TOTDEAUNA!

Cunoscutul actor, Arnold Schwarzenegger, a postat o fotografie cu el dormind pe stradă sub faimoasa sa statuie de bronz și, trist, a scris “Cum s-au schimbat vremurile”…

Motivul pentru care a scris fraza a fost nu pentru că este bătrân, ci pentru că atunci când era guvernator al Californiei, el a inaugurat un hotel cu statuia sa, conform acestui cont de Facebook.

Personalul hotelului i-a spus lui Arnold: “În orice moment poți veni și ai o cameră rezervată pentru tine”. Când Arnold nu a mai fost în ​​funcția de guvernator și s-a dus la hotel, administrația a refuzat să-i dea o cameră argumentând că ar trebui să plătească pentru una, deoarece erau foarte solicitați.

El și-a adus un sac de dormit, l-a așezat la picioarele statuii sale și a explicat:“Când eram într-o poziție importantă, mi-au oferit totul, întotdeauna, și când am pierdut această poziție, au uitat de mine și nu și-au ținut promisiunea.

Nu aveți încredere în poziția voastră sau în banii pe care îi aveți, nici în puterea voastră, nici în inteligența voastră, nu vor dura! Când ești important” în ochii oamenilor, toată lumea este “prieten” cu tine. Dar odată ce nu mai prezinți interes, nu mai contezi! Nu ești cine crezi că vei fi întotdeauna, nimic nu durează pentru totdeauna!

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii pe acest cont de Facebook.