Din gelozie, un şofer român de TIR şi-a “redus la tăcere” soţia, care l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten

O crimă greu de imaginat s-a petrecut ieri, în comuna Albeşti din judeţul Vaslui. Petrică Onilă, şofer de TIR în vârstă de 45 de ani s-a întors de 10 zile acasă, după care a venit si soţia lui, de la muncă din Germania, scriu cei de la observator.tv

Noaptea trecută, între cei doi soţi a izbucnit o ceartă, iar potrivit unor surse, Petrică ar fi aflat că soţia lui în vârstă de 44 de ani, l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten al său.

Aflat în stare de ebrietate, acesta a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia de patru ori. Imediat după ce a înfăptuit teribila crimă, şoferul român de TIR a realizat ce a făcut şi a încercat să se sinucidă în acelaşi mod, lovindu-se cu cuţitul.

Cu toate că se rănise destul de serios, acesta a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii şi un echipaj SMURD.

Din nefericire, medicii ajunşi la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe soţia şoferului, în timp ce criminalul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

loading...

Vecinilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat în casa familiei Onilă, mai ales că cei doi păreau foarte fericiţi împreună şi aveau doi copii mari, respectiv o fată studentă şi un băiat, elev la un liceu din Vaslui.

Poliţiştii şi procurorii din Vaslui au deschis un dosar penal pentru omor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv