La doar 3 anişori, Lila a stat zile întregi cu mama ei decedată în casă, crezând că “este obosită şi doarme”

Momente tragice au avut loc într-un apartament modest, unde locuia o mamă împreună cu fetiţa ei de 3 anişori si un căţeluş, scriu cei de la ciao.ro Lila, care avea vârsta de 3 ani, a stat zile în șir cu mama moartă în casă. Micuța, care trăiește într-un orășel din sudul Franței, a supraviețuit zile în șir.

Aceasta nu a avut apă și era închisă într-un apartament modest, după ce mama ei s-a stins din viață.

Pentru a i se proteja identitatea, Lila, căci așa au numit-o vecinii, aceasta a fost găsită în balconul apartamentului în care locuia, alături de cățelul ei, scrie a1.ro. Fiind deosebit de îngrijoraţi, vecinii au strigat la fetiţă să vadă ce mai face, iar aceasta le-a spus ”Mama mea e obosită, doarme.” În realitate, însă, femeia era moartă.

În momentul în care vecinii au intrat în casă, au descoperit o imagine dezolantă. Pe lângă faptul că era mizerie în apartament, aceștia au găsit numeroase sticle goale de vin și bere pe jos, iar bucătăria era plină de vase murdare. În dormitor, însă, femeia era întinsă în pat, lipsită de viață.

Imediat, aceștia au alertat Poliția, iar micuța a fost dusă într-o instituție publică, unde beneficiază de îngrijiri medicale. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Fetița de doar trei ani a supraviețuit câteva zile mâncând conserve pe care a reușit să le deschidă singură și și-a hrănit și cățelul. Atunci când a fost luată de poliție, fetița a luat cu ea un album de poze, dar și câinele.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ciao.ro