Un român de 22 de ani şi-a găsit sfârşitul pe o autostradă în Anglia, fiind chemat de sora lui, pentru o viaţă mai bună

O tragedie fără margini s-a întâmplat în ziua de 7 iunie 2019, în Anglia. Un român de 22 de ani a fost convins de sora lui, să se mute în Anglia pentru un trai mai bun, iar acum regretă, din cauză că acest lucru i-a adus sfârșitul fratelui ei. Imediat după accident, Andreea Murgeanu a început să regrete decizia luată și se simte vinovată de moartea fratelui său.

După ce bărbatul de 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident în Marea Britanie, românca solicită revizuirea judiciară a siguranței de pe autostrăzile inteligente.

Fratele femeii a fost a fost implicat într-un accident de circulație pe o secțiune a autostrăzii inteligente M1 – care nu are bandă de urgență – după ce i-a ieșit în față o autoutilitară, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând derbytelegraph.co.uk

Mai multe detalii despre teribilul accident nu au fost încă dezvăluite, dar se crede că românul și un alt coleg al său, care circulau cu un Ford Focus, au fost loviți de un camion.

„Prietenul meu mi-a spus că îl suna pe fratele meu de ceva vreme, dar nu reușea să dea de el. Apoi m-a sunat managerul companiei unde lucra și mi-a spus același lucru. Nimeni nu știa unde se află. Am încercat să-l sun o oră întreagă. Nu a răspuns”, își amintește românca. Articolul continua dupa reclame …

loading...

La ora 9 dimineața, s-a trezit cu poliția la ușă: fratele său murise într-un accident. Pe lângă durerea nemărginită, Andreea, care între timp s-a întors în România, a spus că se simte frustrată că nu știe ce s-a întâmplat.

„Am cerut autorităților să-mi spună ceva, i-am rugat pe toti să afle ce s-a întâmplat. Chiar și când m-am dus să-l identific, păreau atât de nepăsători, de parcă ar fi vorbit despre un animal mort, nu despre o ființă umană. Nu au avut niciun gram de empatie pentru mine“.

„Îmi amintesc că în acea zi, şi mult timp după aceea, m-am învinovățit de cele întâmplate. Eu am fost cea care l-a convins să vină să se mute cu noi, în Anglia.“ a spus tânăra. „Crezi că Anglia este o țară perfectă în care să trăiești, dar nu este. Dacă drumurile ar fi cum trebuie, acest lucru nu i s-ar fi întâmplat niciodată fratelui meu“, a mai spus românca.

Împreună cu Claire Mercer, văduva celuilalt șofer mort în incident, Andreea solicită revizuirea judiciară a siguranței autostrăzilor inteligente. Un suspect în vârstă de 39 de ani a fost arestat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net