Cristina de 36 de ani a ajuns în Italia să lucreze ca babysitter, după care a fost obligată să se prostitueze

Povestea Cristinei Tufă de 36 de ani este una dramatică şi plină de speranţe. Aceasta a ajuns în Italia cu 5 ani în urmă şi era mândră că va avea un loc de muncă decent și posibilitatea unui viitor mai bun. Imediat a fost primită de familia unde trebuia să muncească, fiind angajată babysitter, având grijă de fiica unei femei tot de origine română, Ramona Lăcrămioara Păun, scriu cei de la rotalianul.com

Cristina a ajuns în Italia la Avezzano (Abruzzo) pe data de 25 iulie, 2014 și timp de jumătate de an a lucrat ca babysitter, după care visele ei au început să se năruie, deoarece cei unde ea muncea au început să o oblige pe Cristina să se prostitueze.

Astfel, după șase luni însă, Cristina s-a trezit din senin că era obligată de femeia la care lucra și de fratele acesteia, Sorinel Tani Păun, să se prostitueze pe străzi.

Fără să poată spune ceva, Cristina îşi începe drumul spre iad, iar timp de circa 1 an și 3 luni, a fost amenințată cu moartea, bătută, sechestrată și chiar și înfometată. Toate acestea până când Cristina a găsit curajul să-i denunțe pe cei care o țineau în sclavie, în data de 4 martie 2016.

Atunci s-a dat startul unei anchete care, prin intermediul dovezilor adunate de procuratura din Avezzano, a convins de curând judecătorul pentru anchete preliminarii, Guendalina Buccella, să-i trimită în judecată pe Păun Ramona Lăcrămiora, Păun Sorinel Tani și Mitrache Ana Maria pentru proxenetism și sechestru de persoană. Articolul continua dupa reclame …

Mă constrângeau să mă prostituez. În special, mă amenințau fără-ncetare, spunându-mi că dacă nu ieșeam în stradă să mă prostituez, mă vor ucide. Mă băteau, chiar și cu o bâtă metalică (…). Dacă nu câștigam destui bani, nu-mi dădeau de mâncare, nu mă lăsau să ies deloc și mai ales mă băteau și mă amenințau (…)”, a povestit Cristina Tufă în fața judecătorului, citată de marsica-web.it.

Nu este clar ce rol avea Mitrache Ana Maria în toată această poveste, dar este posibil să fie concubina lui Sorinel Păun, deci complice. Cert este că în data de 16 octombrie 2019 toți trei au fost trimiși oficial în judecată și urmează un proces lung în urma căruia se speră că se va stabili concret cum au decurs lucrurile și ce vină are fiecare dintre presupușii proxeneți.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com