Ludovic Orban promite tuturor primarilor că vor avea ușa deschisă la Guvern

Aflat sâmbătă la reuniunea Ligii Aleșilor Locali ai partidului, liderul PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a afirmat, că primarii nu vor mai fi umiliți cu tot felul de avize pentru proiectele de dezvoltare și că, de acum, fiecare primar liberal va avea ușa deschisă și nu numai cei liberali, ci orice administrație care vrea să ducă lucrurile spre mai bine, scriu cei de la g4media.ro

Principalele declarații ale președintelui PNL, Ludovic Orban:

  • Am fost președintele Ligii Aleșilor Locali. Vă cunosc aproape pe toți în persoană, am fost în aproape toate localitățile pe care le administrați cu pricepere.
  • Vă garantez câteva lucruri simple: vremea umilințelor la care ați fost supuși atunci când veneați la București ca să primiți avize sau toate documentele inventate a trecut. De acum, fiecare primar liberal va avea ușa deschisă la Guvern și nu numai primarii liberalii, ci orice administrație care vrea să ducă lucrurile spre mai bine.
  • Știu că la ușa voastră au ciocănit aproape în fiecare zi tot felul de pesediști care au vrut să vă determine să părăsiți partidul.
  • Nimeni nu va mai îndrăzni să ciocănească la ușa unui primar ca să-i ceară să-și schimbe culoarea politică și să trădeze încrederea cetățenilor.
  • În ciuda minciunilor gogonate ale PSD, PNL are grijă de comunitățile locale și Guvernul va aloca fonduri pentru proiectele de dezvoltare. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuție fără servicii de finanțare pentru acestea.
  • Deciziile miniștrilor care privesc viața comunităilor locale trebuie luate numai în consultare și în dezbatere cu autoritățile locale.
  • Vreau să câștigăm alegerile prezidențiale cu un scor zdrobitor.

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţi informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul g4media.ro

loading...