Accident groaznic! Un şofer de 19 ani a intrat în maşina unei tinere de 22 de ani, care se pregătea de nuntă

În seara zilei de 20 septembrie 2019, cinci angajate ale unei pensiuni au ieşit din tura de serviciu şi se pregăteau să plece spre casele lor. Toate mergeau în aceeaşi direcţie şi s-au urcat într-un Mercedes condus de Elena Naghi, în vârstă de 22 de ani, din Frasin, scriu cei de la cititulnudoare.ro

Tânărul Andrei Cosmin Boghiu, în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, conducea un VW Passat, pe strada Pinului, adică drumul de acces dinspre Voroneţ spre pârtie. Într-o curbă la dreapta maşina a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune frontală şi extrem de violentă cu Mercedesul Benz în care erau cele cinci femei.

În momentul impactului, Roxana Pihotovschi de 22 de ani din Frasin, care lucra la o pensiune din apropiere de pârtia Şoimul din Gura Humorului, a sfârşit în accident. Chiar dacă a comis o faptă de ucidere din culpă, fără intenţie, sunt greu de găsit scuze pentru tânărul de 19 ani, având în vedere felul în care conducea

Tragic este faptul că tânără în vârstă de 22 de ani, din Frasin, a murit după mai multe zile de comă în urma acelui accident de o violenţă extremă. Fata care a decedat, tocmai trecuse printr-un moment foarte fericit al vieţii, fiind cerută în căsătorie de iubit, şi se pregătea alături de familie de nuntă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00, la scurt timp după ce maşina în care erau cele cinci femei s-a pus în mişcare. Din primele informaţii, tânărul de 19 ani, abia îşi luase permis de conducere şi nu avea cum să aibă experienţă în condus. Articolul continua dupa reclame …

loading...

În urma impactului, iniţial patru persoane au fost rănite. Este vorba de şoferul de 19 ani, tânăra de la volan, o femeie de 56 de ani, din Gura Humorului, pasageră pe scaunul din dreapta faţă în Mercedes, şi Roxana Pihotovschi, pasageră pe bancheta din spate în Mercedes, în spatele şoferiţei. Aceasta din urmă era în starea cea mai gravă şi de la Spitalul Gura Humorului a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, unde ulterior, după câteva zile, a decedat. Rănită grav a fost şi tânăra în vârstă de 22 de ani, de la volan, Elena Naghi, din Frasin.

De la „Casă de piatră!” la „Dumnezeu să o ierte!”

„Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi”, a scris tânăra pe pagina de socializare cu câteva zile înainte de accidentul în care avea să moară.

Ea şi membrii familiei sale se pregăteau pentru nunta pe care urmau să o facă în 2020.

Acum, imaginile pline de bucurie de atunci sunt precedate de zeci şi zeci de mesaje de condoleanţe şi de durere pentru sufletul pierdut atât de tânăr si de nedrept. Urările de „Casă de piatră!” au fost înlocuite cu înfiorătorul mesaj „Dumnezeu să o ierte!”.

Tânărul în vârstă de 19 ani este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro