Video – Un român de 20 de ani şi-a băgat soţia şi fiul de 4 ani în pământ, după o depăşire inconştientă în Germania

Un accident deosebit de grav s-a întâmplat sâmbătă seară în Germania, în apropiere de Dortmund. O familie de români a fost distrusă într-un accident cumplit în Lunen, Renania de Nord – Westfalia, toţi aflându-se într-un Audi A6, care s-a zdrobit de un copac, scriu cei de la observator.tv

Conform presei din Germania, un tânăr român în vârstă de 20 de ani, care se afla la volanul unui Audi A6, a pierdut controlul maşinii în timpul unei manevre periculoase de depăşire, bolidul ieşind de pe carosabil şi izbindu-se cu viteză de un copac.

În momentul impactului, în maşină se aflau soţia şi cei doi copii ai cuplului, o fetiţă şi un băiaţel. Din păcate, fiul de 4 ani şi mama lui de numai 20 de ani nu au supravieţuit accidentului.

Băiaţelul a murit pe loc, în timp ce tânăra româncă s-a stins la spital.

Tatăl și fiica de 2 ani au suferit răni grave și au fost transportaţi la spital, scrie rp-online.de. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Potrivit martorilor, maşina Audi avea plăcuţe de înmatriculare româneşti. De asemenea, în bolid a fost găsit şi un scaun special pentru copii, însă, deocamdată, nu se ştie dacă acesta a fost sau nu, înainte de accident.

Sursă VIDEO: VN24 Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv