Corina și Ionuț şi-au pierdut viaţa, după ce maşina lor a fost lovită de un BMW, care i-a depăşit neregulamentar. Fetiţa lor e la spital

Ieri în jurul prânzului, pe DN793 între Sudrigiu şi Pietroasa, a avut loc un accident auto deosebit de grav. Ionuţ, Corina si fetiţa lor de 2 anişori şi 11 luni, se aflau în maşina lor, un Suzuki, moment în care a fost lovită în plin de un BMW care depăşea neregulamentar. Cele două autoturisme s-au răsturnat şi au ajuns pe un câmp, scriu cei de la timisoarastiri.ro citând observator.tv

Ionuţ şi Corina au murit loviţi de un BMW care depăşea neregulamentar. Fetiţa lor de nici 3 ani e în stare gravă la spital, unde a fost dusă cu elicopterul, după accident.

Ionuţ era la volan şi a semnalizat stânga, dorind să intre pe un drum lateral. Acesta a apucat să vireze şi a fost lovit în plin de un BMW condus de un şofer de 33 de ani, care depăşea o altă maşină care circula în spatele Suzuki-ului condus de Ionuţ.

Poliţiştii spun că şoferul BMW-ului făcea o depăşire neregulamentară, dar în acelaşi timp nici Ionuţ nu s-a uitat în oglinzile retrovizoare ca să fie sigur că poate vira stânga în siguranţă.

Ionuţ şi Corina au fost găsiți de salvatori în stop cardio respirator şi nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Fiica lor a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD şi dusă la spital. Ultimele informaţii despre ea sunt îmbucurătoare, se pare că micuţa e în afara oricărui pericol. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Şoferul BMW-ului a scăpat cu răni minore, iar un bărbat de 57 de ani aflat în dreapta a fost dus şi el la spital, rănit.

Sute de mesaje însoţesc vestea morţii celor doi tineri, prietenii şi rudele fiind răpuşi de durere după pierderea suferită.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul timisoarastiri.ro