O adolescentă de 15 ani a MURIT strivită de caldarâm, după ce a căzut dintr-o clădire aflată în construcție

În seara zilei de 28 octombrie 2019, un trecător care se afla în vecinătatea hotelurilor Oceanic și Amfiteatru din Olimp, anunţa la numărul de urgenţe 112, tragedia morţii unei tinere de doar 15 ani, scriu cei de la ordinea.ro

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale SMURD Mangalia, care au constatat că tânăra are politraumatisme și fracturi deschise la membre. În scurt timp, fata a intrat în stop cardiorespirator și a fost resuscitată aproape o oră. Din nefericire, puțin după ora 19.00 a fost declarat decesul tinerei.

Conform Biroului de presă al Serviciului de Ambulanță Constanța, tânăra a căzut de la aproximativ 4 metri înălțime, lângă hotelul Oceanic.

Clădirea nu este împrejmuită și nu beneficiază de pază. Sursele noastre spun că acest imobil aparține unui om de afaceri care deține un resort turistic important în stațiunea Jupiter.

Primăria localității nu a instituit taxă de paragină pentru imobil și nici nu a impus proprietarului să îngrădească locația, scriu cei de la ordinea.ro Sursă FOTO.

loading...