O familie de români cu doi copii a fost distrusă într-un accident produs pe autostrada M5, din regiunea Csongrád/Ungaria.

Ieri pe autostrada M5, din regiunea Csongrád/Ungaria, s-a produs un accident teribil, în urma căruia au rezultat şapte victime. Patru cetăţeni români se numără printre victimele accidentului, scriu cei de la observator.tv

Cum s-a produs tragedia. Un TIR a rupt parapetul, a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini care ulterior au luat foc. Ajunse de urgenţă la faţa locului, autorităţile au încercat să identifice victimele.

Reprezentanţii oficiului consular al României la Szeged anunţă că au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine date cu privire la identitatea românilor şi la circumstanţele producerii accidentului.

Camionul implicat în accidentul soldat cu şapte morţi era din Serbia, iar cele două autoturisme aveau numere de înmatriculare străine.

Şoferul camionului nu a fost rănit. Cei patru români morţi ar fi, din primele informaţii publicare de presa ungară, o familie cu doi copii. Articolul continua dupa reclame …

loading...

”Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate şi circumstanţele producerii accidentului. Până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară. Reprezentanţii Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situaţia şi se află în contact cu autorităţile locale, fiind pregătiţi să acorde asistenţă consulară în vederea îndeplinirii formalităţilor de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsufleţite”, anunţă MAE..

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv