Artistul Mihai Constantinescu a ÎNCETAT DIN VIAŢĂ

Aseară, în jurul orelor 19, postul de televiziune Antena 3, anunţa o veste tristă… Artistul Mihai Constantinescu murise la spitalul Floreasca, în urma unui stop cardio-respirator. Din păcate, medicii de la spital nu au mai putu face nimic pentru a salva viața artistului.

Mihai Constantinescu a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, în ziua de 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință. Artistul suferise un stop cardiorespirator, în urma căruia a intrat în comă.

Mihai Constantinescu s-a născut pe data de 4 ianuarie 1946, în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. Artistul a avut o carieră laborioasă lansând numeroase melodii devenite hit-uri.

Potrivit datelor oficiale, artistul s-a stins la vârsta de 73 de ani, la Spitalul Floreasca, decesul acestuia fiind confirmat și de către reprezentanții unității medicale din Capitală.

Simona Constantinescu a scris pe Facebook un mesaj emoționant, un rămas bun primit cu ochii în lacrimi de cei care au sperat până în ultima clipă la un miracol.

loading...

“Iubirea ta este tatuată în inima mea. Drum lin, îngerul meu.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul Antena 3