El e șoferul băut şi fără carnet, care a spulberat o mamă și pe fiul ei, pe Transfăgărășan.

Bărbatul s-a urcat la volan, dar nu a mai putut controla mașina și a izbit în plin trei pietoni – doi copii și pe mama unuia dintre ei. Femeia și fiul ei de șapte ani au murit, iar băiatul care îi însoțea se află la spital, scriu cei de la stirileprotv.ro

Cel vinovat de tragedie a încercat să fugă, însă polițiștii l-au găsit și au aflat că era cercetat într-un dosar penal pentru că mai fusese prins conducând, deși nu are acest drept.

Bărbatul de 37 de ani lucrează la o cabană din zonă şi plecase joi seară la cumpărături cu maşina. În localitatea Cârțișoara, la un moment dat, a ajuns pe celălalt sens de mers, a lovit un stâlp, apoi i-a spulberat pe cei trei pietoni care mergeau pe lângă biciclete. Victimele au căzut ca secerate la pământ, iar autoturismul s-a oprit într-un gard.

Inspectorul Bogdan Maxim, IPJ Sibiu: “După producerea evenimentului, conducătorul auto a plecat de la autoturism fiind identificat în foarte scurt timp de echipajul de poliţie rutieră care desfăşura o activitate pe linia combaterii consumului de alcool pe raza localităţii Carţişoara.”

Agenţii l-au supus pe bărbat probei cu etilotestul şi rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,66. Ba mai mult, oamenii legii au aflat că nu are permis de conducere şi era deja cercetat într-un dosar penal după ce, în urmă cu trei săptămâni, fusese prins la volan.

De aceasta dată, individul a fost arestat preventiv pentru 5 infracțiuni – ucidere din culpă, vătămare corporala din culpă, conducere fără permis și sub influenta băuturilor alcoolice, precum și părăsirea locului accidentului.

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, articolul a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul stirileprotv.ro