Un român din Anglia s-a îmbătat bine şi a condus pe contrasens: „Am crezut că sunt în România”

Românul Cosmin Mirea, în vârstă de 34 de ani, s-a urcat băut la volan și a intrat pe contrasens pe o stradă din orașul englez Sunderland, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând ediţia online Sunderland Echo.

Mirea, despre care se ştie că locuiește în Birmingham, a fost văzut de polițiști în timp ce conducea pe sensul greșit, în Vine Place, Sunderland, pe 6 octombrie și a fost oprit. În urma încălcării legii de circulaţie, românul a fost trimis în fața instanței Curții Magistraturilor din South Tyneside, care i-a suspendat dreptul de a conduce un autovehicul.

Cosmin Mirea, s-a reprezentat singur în instanță şi a recunoscut că s-a urcat băut la volan, declarând: “Cred că eram pe partea greșită a drumului pentru că în România circulăm pe acea parte a drumului. Cred că asta a fost problema mea.”

Procurorul a spus: „Când au vorbit cu el, și-au dat seama că era în stare de ebrietate. Vorbea împleticit și avea ochii sticloși.”

El a fost testat cu aparatul alcooltest și s-a dovedit că avea 71 de micrograme de alcool în 100 de mililitri de aer respirat, limita fiind de 35. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Mirea a fost amendat cu 692 de lire sterline și i s-a interzis să conducă timp de 17 luni. De asemenea, el a fost obligat să plătească 85 de lire sterline și o sumă suplimentară de 69 de lire sterline.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net