Un şofer beat şi fără permis a ucis o femeie şi pe băieţelul ei, care se aflau pe marginea drumului

Un accident deosebit de grav s-a petrecut ieri pe DN7C – Transfăgărășan, în localitatea Cârțișoara, din județul Sibiu. Antonie Angelica de 30 de ani era cu fiul ei și un nepot pe marginea drumului, atunci când a fost lovită în plin de mașina scăpată de sub control, scriu cei de la observator.tv

Conform primelor cercetări de la faţa locului, se pare că bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Cisnădie, a scăpat controlul volanului, a intrat pe contrasens, iar apoi a dat peste mămică și copii, oprindu-se cu mașina într-un gard.

Imediat după accident, șoferul care conducea autoturismul marca Ford a fugit de la fața locului, iar conform polițiștilor rutieri, l-au găsit în localitate la scurt timp. Era băut, 0.66 mg/l în aerul expirat, și nu avea permis de conducere.

Impactul maşinii cu pietonii a fost devastator

La scurt timp de la accident au sosit paramedicii de la Ambulaţă. Băiețelul în vărstă de 7 anişori prezenta traumatism cranian sever şi multiple leziuni ale membrelor, doar că manevrele de resuscitare au fost fără succes. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Angelica avea leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată la fața locului. Celalălt copil, în vârstă de 14 ani, a fost transportat la spital, având răni la un picior.

În urma tragediei a rămas un copil orfan de mamă. Femeia era căsătorită.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv