Românul Valentin Sîmbiteanu, de 34 de ani din Anglia, a fost accidentat mortal, chiar de ziua fiicei sale

Tragedia s-a petrecut în ziua de joi, 20 octombrie 2019. Valentin Sîmbiteanu avea 34 de ani şi era din comuna Boboc, județul Buzău. Acesta plecase din România în urmă cu patru ani pentru a găsi de lucru în Londra. Aici s-a angajat la o croitorie.

Valentin îşi iubea enorm feţiţa şi vorbea des la telefon cu ea. În fiecare an de ziua ei, tatăl posta mesaje pe Facebook şi încărca câte o poză cu fata lui.

În ziua fatidică de 20 octombrie, Valentin postase un mesaj pentru fiica sa care tocmai împlinea 12 ani și care se afla în România. Urma să o sune, pentru a-i spune „La mulți ani!”, dar nu a mai apucat, scriu cei de la cititulnudoare.ro citând CanCan.

“Joi seara a terminat munca și a plecat spre casă cu gândul să o sune pe fetița lui, care împlinea 12 ani”, a povestit Ștefan Papuc, unchiul lui Valentin, pentru CanCan.

A urcat pe motocicletă și a pornit prin Londra. Într-o intersecție, a fost lovit violent de o mașină. A fost proiectat pe asfalt și a murit în doar câteva minute. Șoferița care l-a lovit, cetățean britanic, nu a acordat prioritate, și a provocat nenorocirea. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Iată ce scrie în raportul Poliției londoneze cu privire la tragicul eveniment:

„Poliția face apel la martori, care pot da informații despre coliziunea fatală din Haringey. Ofițerii au fost chemați la Perth Road, N22, la ora 18: 45, după ce a fost raportat accidentul rutier la care au intervenit Serviciul de Ambulanță din Londra (LAS) și Brigada de Pompieri din Londra (LFB). S-a constatat că o mașină a fost implicată într-o coliziune cu o motocicletă, în apropierea intersecției cu Paisley Road. În ciuda eforturilor ofițerilor, paramedicilor și a oamenilor care au fost martori ai accidentului, motociclistul, un bărbat de 34 de ani, a fost declarat mort. Rudele acestuia au fost informate despre tragedie”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul cititulnudoare.ro