Un englez a recunoscut că și-a “distrus” copilul de 3 săptămâni, pe care îl avea cu o româncă stabilită în Anglia.

Totul s-a întâmplat pe data de 2 octombrie 2019, în Wallsend, în apartamentul în care locuia o româncă de 21 de ani, iubitul ei de 27 de ani si băieţelul lor de numai 3 săptămâni. După o dispută avută cu Andreea Ștefan, Denis Erdinch Beytula a luat un cuțit și a atacat-o atât pe ea, cât și pe copilul lor de doar trei săptămâni, scriu cei de la gazetaderomania.co.uk citând Northumbria Police.

În timp ce era atacată de iubitul ei, tânăra a sunat la numărul de urgență 999 să ceară ajutor. La câteva minute după tragedie, Beytula a sunat la poliție și a spus ce s-a întâmplat. Bărbatul a fost arestat la fața locului, iar cele două victime au fost transportate de urgență la Royal Victoria Infirmary.

Cu toate că a suferit răni grave, românca a supraviețuit, dar nu și bebelușul ei. Andrei Ștefan a murit la spital, după patru zile.

Bărbatul este acuzat de crimă și tentativă de crimă. Acesta a fost citat la Newcastle Crown Court, unde a pledat vinovat la ambele acuzații. Bărbatul urmează să își afle sentința în 19 decembrie.

“Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor celor care au venit să lase flori și jucării în fața casei mele, în semn de respect pentru fiul meu. Apreciez foarte mult și le mulțumesc tuturor pentru mesaje. Este frumos să văd că mă sprijiniți pe mine și pe familia mea în această perioadă grea. Fie ca Dumnezeu să dea tuturor ceea ce merită. Mulțumesc din nou tuturor”, a transmis Andreea Ștefan pe Facebook.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaderomania.co.uk