VIDEO – Priviţi un ŞOFER, care nu are ce căuta pe drumurile publice: „Da, îl omoram pe ăla, şi ce? Am asigurare, mă p.. pe el!“

Ne întrebăm deseori, de ce sunt atâţia nemernici pe drumurile publice? Autorităţile nu au un răspuns, pentru că filmările din trafic nu sunt făcute cu camere omologate. Legea a ajuns o „bătaie de joc”, în momentul când îţi este filmat momentul trecerii morţii pe lângă tâmplă, vezi Tu Doamne, dacă nu ai o cameră omologată pentru Justiţia din România, totul este fără noimă … pardon, O Mare Prostie!

O filmare făcută de un şofer care circula pe DN 17, în zona Frasin, din judeţul Suceava, demonstrează cât de uşor poţi să mori pe şoselele din România fără să faci vreo greşeală la volan. În înregistrarea video se vede cum un şofer inconştient face o depăşire neregulamentară, într-o curbă fără vizibilitate, şi este cât pe ce să se izbească într-o altă maşină, care circula regulamentar, scriu cei de la adevarul.ro

Şoferul inconştient a fost filmat pe 31 octombrie 2019 pe drumul care leagă Bucovina de Ardeal, în zona oraşului Frasin, din judeţul Suceava.

În înregistrarea publicată pe canalul YouTube, se vede cum autoturismul Mercedes, cu numărul SV-84-AEB, se angajează în depăşirea unui autotren, care circula cu aproximativ 70 de km/oră, într-o zonă în care ar trebui să se circule, potrivit indicatoarelor rutiere, cu doar 50 de km/oră.

Şoferul de pe Mercedes nu mai avea răbdare să stea în spatele tirului şi, la un moment dat, se angajează în depăşire, într-o curbă cu vizibilitate extrem de redusă.

Şoferul inconştient nu a văzut că din faţă venea un alt autorturism. Conducătorul maşinii care circula regulamentar a tras de volan până a ajuns pe acostamentul drumului, reuşind astfel să evite impactul, care putea fi fatal.

Sursă VIDEO: Dinu ZARĂ Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul adevarul.ro