Tânăra Ana Maria de 21 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat pe contrasens într-o autoutilitară. Avea permis doar de 5 luni

Accidentul teribil s-a produs între localitățile Plăiești și Bădeni, comuna Moldovenești din judeţul Cluj. Ana Maria era în maşină cu mama ei, 41 de ani, şi fratele de 10 ani, scriu cei de la observator.tv

Şoferiţa, care avea permis doar din luna mai, a rămas încarcerată şi a murit în ambulanţă, imediat după ce pompierii au scos-o dintre fiarele maşinii. Mama şi fratele ei au fost şi ei grav răniţi şi au ajuns la spital.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că tânăra şoferiţă conducea cu viteză mare, în condiţiile în care asfaltul era umed.

„Conform primelor cercetari, o conducatoare auto de 21 de ani din localitatea Plaiesti a condus un autoturism pe DC 82, pe raza localitatii Badeni, iar pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 35 ani din localitatea Ludus, județul Mureș.”, a informat IPJ Cluj.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv