Un român de 34 de ani din Italia şi-a abuzat fiica vitregă, de doar 9 anişori

Un român de 34 de ani din localitatea Tivoli a fost arestat şi dus la închisoarea Rebibbia, pentru acuzația de abuz sexual asupra unui minor. Poliţiştii l-au arestat pe român în urma unui ordin emis de magistratul Tribunalului din Tivoli, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Cercetările au fost efectuate de agenți ai sectorului specializat în violență de gen și asupra minorilor, au fost coordonați de unul dintre adjuncții procurori ai Grupului antiviolență de gen și infracțiuni sexuale al Parchetului.

Într-una din zilele trecute, fetița i-a povestit mamei sale, că a suferit în mai multe rânduri, abuzuri sexuale ale bărbatului, care au avut loc în interiorul casei lor, în timpul absenței femeii.

Mama fetei a depus imediat o plângere despre ceea ce a aflat de la fiica sa și, ulterior, constatările anchetatorilor au confirmat cele spuse de copil care, în fața personalului de specialitate, a relatat violența suferită. Cadrul de probă stabilit de anchetatori a arătat indicii grave de vinovăție împotriva bărbatului și din acest motiv a fost emis un ordin de către autoritatea judiciară pentru măsura de arest în închisoare.

Bărbatul de 34 de ani, care părăsise casa în care locuia împreună cu fosta parteneră, a fost găsit în noua casă, într-o clădire de pe un teren rural și a fost dus în închisoarea Rebibbia.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul gazetaromaneasca.com