Anunț de Ultimă Oră al Ministrului Muncii, despre SALARII şi PENSII

Odată cu schimbarea guvernului, majoritatea bugetarilor au o singură întrebare: se vor tăia salariile şi pensiile? Astfel, salariile românilor devin obiect de interes pentru noul Ministru al Muncii, scriu cei de la a1.ro

Potrivit unor declarații făcute marți de către Violeta Alexandru, aceasta asigură că nu va tăia pensiile și salariile românilor. De asemenea aceasta a vorbit și despre creșterea salariului minim pe economie.

„Aș vrea să mă asigur că oamenii primesc cele mai corecte mesaje. De la minister, pensionarii să știe că nu se taie pensiile și salariile.

Voi fi atentă la organizarea ministerului. (…) Va fi si o reducere a structurii ministerului. Voi deschide o serie de discutii în orizontul apropiat. Cu partenerii sociali voi discuta pentru a găsi o soluție obiectivă privind modul de calcul al salariului minim.

Eu apreciez pe cei care dezvoltă afaceri și stau la masă cu aceștia pentru a gasi o solutie. Decizia (privind majorarea salariului minim n.r.) o voi lua după acestă discuție cu partenerii sociali”, a declarat Violeta Alexandru chiar din fața ministerului Muncii.

loading...

Sură FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro