Nicola de 18 ani a fost găsită fără viaţă în casă, la doar câteva luni după ce devenise mămică – Video

Tragedie în boxul englez. Nicola Rattray, o sportivă de numai 18 ani, a fost găsită fără suflare la domiciliul său din Inverness, Scoţia. Evenimentul tragic s-a întâmplat la doar câteva luni după ce devenise mămică şi revenise în ring, scriu cei de la observator.tv

Prietenii şi familia fetei nu-şi pot reveni din şocul trăit. Întrebat despre cum a văzut-o el pe sportivă, unul dintre antrenorii de la clubul de box, Laurie Redfearn, de 71 de ani, a declarat că la antrenamente, aceasta “arăta mai bine ca niciodată”.

“Am văzut-o la sparring şi la antrenamente şi arăta mai bine ca niciodată. Părea fericită. Nu mi-a venit să cred, când am aflat. Este teribil. Toţi suntem îndureraţi. Avea doar 18 ani, era o fată minunată”, a mărturisit Redfearn, potrivit Daily Mail.

Nicola revenise de puţină vreme în ringul de box, după o pauză pricinuită de naşterea fetiţei ei. Articolul continua dupa reclame …

“Viaţa tuturor a fost dată peste cap de dispariţia neaşteptată a lui Nicola Rattray. Toţi cei care au cunoscut-o pe Nicola ştiu ce fată minunată a fost şi va rămâne. A fost extrem de talentată, a fost pasionată de box dar, cel mai important, a dorit să fie cea mai bună mămică pentru fetiţa ei. Este o perioadă grea pentru toată lumea, mai ales acum când se apropie Crăciunul. Noi toţi dorim ca Breigha să crească ştiind cât de mult a iubit-o mama ei”, este mesajul prietenilor, care au deschis o pagină unde lumea poate face donaţii pentru a ajuta la creşterea lui Breigha, fetiţa Nicolei.

loading...

Poliţia a anunţat că nu există circumstanţe care să provoace suspiciuni în privinţa morţii lui Nicole Rattray.

Sursă VIDEO: Dailymail Official Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv