Doi părinţi au câştigat 1 milion de euro la loto şi au făcut fetei lor, cel mai frumos cadou din lume

Un cuplu din Regatul Unit al Mari Britanii și al Irlandei de Nord au câștigat peste un milion de euro la loto și au făcut cel mai frumos gest pentru una dintre fiicele lor, scriu cei de la a1.ro

Soții Mark și Ruth Chalmers, în vârstă de 57 de ani, respectiv 59 de ani, locuiesc în Halifax. Aceştia au folosit o parte din banii câștigați la loto pentru a plăti un tratament in vitro pentru fiica lor, Natalie, care încercase în zadar să devină mamă, aproximativ șase ani de zile.

Potrivit presei britanice, fiica lor, în vârstă de 31 de ani, suferă de sindromul ovarelor polichistice şi de ceva vreme își pierduse speranța că va putea deveni mamă vreodată, după ce a suferit cinci operații ca să poată avea un copil.

În ziua de 10 decembrie 2018, fiica celor doi norocoși a născut un băiat, Koby, în urma unui tratament de fertilizare in vitro ce a costat peste 9.000 de euro.

„Nu am crezut că voi avea vreodată un nepot. Mi s-a frânt inima să îmi văd fiica chinuindu-se să devină mamă, timp de șase ani. Am văzut cât de mult a suferit. Dacă aș fi putut, aș fi făcut eu un copil pentru ea, dar nu era posibil. Nu am crezut că va veni ziua în care îi voi putea face suferința să dispară”, a spus Ruth Chalmers, care mai are o fiică cu soțul ei. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Din banii câștigați la loto, soții Chalmers le-au oferit câte o casă ambelor fiice, Natalie și Leanne, în vârstă de 34 de ani.

„Este visul oricărui tată să își vadă copiii aranjați în viață. Nepotul meu mi-a îmbogățit viața. Nașterea lui m-a bucurat mai mult decât câștigul la loto”, a spus Mark Chalmers.

Acum, Mark Chalmers lucrează de trei ori pe săptămână ca peisagist, alături de fratele lui, iar Ruth își dedică timpul nepotului lor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro