O tânără de 21 de ani are un soţ de 74 de ani şi amanţi de minim 60 de ani. De ce nu îi plac cei tineri?

O tânără de 21 de ani din Serbia și-a înșelat soțul în vârstă de 74 de ani cu unul mai tânăr, de 60 de ani, la doar câteva săptămâni după ce a fost fotografiată făcând amor cu un alt pensionar, scriu cei de la a1.ro

Femeia se numeşte Milijana Bozic şi trăiește împreună cu soţul ei în Pilatovici, Serbia. Aceştia au participat la un reality show și a fost filmată sărutând un bărbat de 60 de ani, deși este căsătorită, din septembrie, cu Milojko Bozic, de 74 de ani.

Se pare că tânăra nu este la prima experienţă de acest gen, ea fiind prinsă cum îşi înşela soţul cu un alt bărbat mult mai tânăr (60 de ani) decât soţul ei. În timpul show-lui televizat, ea ar fi făcut amor cu amantul, în timp ce soțul ei de 74 de ani dormea lângă ei.

Milijana Bozic neagă faptul că ar fi făcut amor cu acel bărbat, care ar fi însurat și ar avea copii.

„Persoana care a publicat fotografiile selfie în care apar va fi dată în judecată. Știu cui le-am trimis și cine le-a publicat. M-am întâlnit cu acest bărbat de câteva ori, dar nu am avut o relație cu el”, a spus tânăra de 21 de ani. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cu toate acuzaţiile care i se aduc, în primul sezon al reality show-ului la care a apărut, ea a recunoscut că a întreținut relații intime cu un alt bărbat, în vârstă de numai 35 de ani.

„Își bate joc de mine și mă face să arăt ca un prost”, a spus soțul ei în vârstă de 74 de ani.

Contrar tuturor faptelor pe care le face, aceasta declară că îşi iubeşte foarte mult soţul şi ar fi fericită dacă ar rămâne însărcinată cu el.

Tinerii nu ar avea șanse să o cucerească. „Nu au păr cărunt și nu poartă ochelari. Așa că nu au nicio șansă cu mine”, a spus femeia de 21 de ani.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro