Românul Florin Pogol de 50 de ani şi-a pierdut viaţa, în timp ce lucra câmpurile din Italia

Românul Florin Pogol, în vârstă de 50 de ani, era angajatul unei societăți agricole din provincia Treviso. Acesta s-a simțit rău în luna iulie a acestui an, în timp ce era la muncă, pe câmp și s-a prăbușit la pământ în fața colegilor săi, scriu cei de la rotalianul.com

Imediat, lucrătorul român a fost dus la spitalul Ca’ Foncello unde medicii au spus că motivul acestei stări de rău s-ar fi datorat căldurii exagerate din acea perioadă, una din cauze fiind și vârsta bărbatului care nu mai era la prima tinerețe.

În urma investigaţiilor medicale s-a dovedit că românul nostru poate fi externat, fiind declarat de medici apt de muncă din nou, iar acesta s-a întors pe câmp.

Săptămâna trecută, în data de 3 noiembrie, muncitorul român de 50 de ani s-a prezentat din nou la secția Urgențe din cadrul aceluiași spital unde se plângea de o stare de slăbiciune foarte mare.

Românului i s-au făcut analize şi a fost internat în spital, numai că ctarea lui de sănătate se degrada în fiecare zi. În cursul zilei de duminică, Florin Pogol a murit pe patul de spital după ce inima sa a încetat să mai bată.

loading...

La spitalul Ca’ Foncello din orașul italian Treviso s-a dispus efectuarea unei anchete, după ce muncitorul român în agricultură a murit în cursul zilei de duminică, 3 noiembrie 2019.

În urmă cu o săptămână însă, bărbatul român de 50 de ani s-a prezentat din nou la secția Urgențe din cadrul aceluiași spital unde se plângea de o stare de slăbiciune foarte mare. După primele analize, muncitorul român a fost internat în spital, iar zi după zi starea sa de sănătate se agrava tot mai tare. ‘

În cursul zilei de duminică, Florin Pogol a murit pe patul de spital după ce inima sa a încetat să mai bată. Articolul continua dupa reclame …

Procuratura din Treviso a deschis o anchetă în acest sens și a dat ordin să fie efectuată autopsia pe corpul neînsuflețit al bărbatului român, scopul fiind acela de a înțelege dacă medicii au făcut o greșeală acum patru luni, când l-au declarat pe Florin apt de muncă și dacă decesul său putea fi evitat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com