Românul Florin Pogol de 50 de ani şi-a pierdut viaţa, în timp ce lucra câmpurile din Italia

Românul Florin Pogol, în vârstă de 50 de ani, era angajatul unei societăți agricole din provincia Treviso. Acesta s-a simțit rău în luna iulie a acestui an, în timp ce era la muncă, pe câmp și s-a prăbușit la pământ în fața colegilor săi, scriu cei de la rotalianul.com

Imediat, lucrătorul român a fost dus la spitalul Ca’ Foncello unde medicii au spus că motivul acestei stări de rău s-ar fi datorat căldurii exagerate din acea perioadă, una din cauze fiind și vârsta bărbatului care nu mai era la prima tinerețe.

În urma investigaţiilor medicale s-a dovedit că românul nostru poate fi externat, fiind declarat de medici apt de muncă din nou, iar acesta s-a întors pe câmp.

Săptămâna trecută, în data de 3 noiembrie, muncitorul român de 50 de ani s-a prezentat din nou la secția Urgențe din cadrul aceluiași spital unde se plângea de o stare de slăbiciune foarte mare.

Românului i s-au făcut analize şi a fost internat în spital, numai că ctarea lui de sănătate se degrada în fiecare zi. În cursul zilei de duminică, Florin Pogol a murit pe patul de spital după ce inima sa a încetat să mai bată.

loading...

La spitalul Ca’ Foncello din orașul italian Treviso s-a dispus efectuarea unei anchete, după ce muncitorul român în agricultură a murit în cursul zilei de duminică, 3 noiembrie 2019.

În urmă cu o săptămână însă, bărbatul român de 50 de ani s-a prezentat din nou la secția Urgențe din cadrul aceluiași spital unde se plângea de o stare de slăbiciune foarte mare. După primele analize, muncitorul român a fost internat în spital, iar zi după zi starea sa de sănătate se agrava tot mai tare. ‘

În cursul zilei de duminică, Florin Pogol a murit pe patul de spital după ce inima sa a încetat să mai bată. Articolul continua dupa reclame …

Procuratura din Treviso a deschis o anchetă în acest sens și a dat ordin să fie efectuată autopsia pe corpul neînsuflețit al bărbatului român, scopul fiind acela de a înțelege dacă medicii au făcut o greșeală acum patru luni, când l-au declarat pe Florin apt de muncă și dacă decesul său putea fi evitat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com

Be the first to comment

Dacă ţi-a plăcut, lasă şi tu un comentariu ...