Un tată și-a stropit cei doi copilaşi cu bezină și a amenințat că le dă foc, dacă nu va primi 500 euro de la mama lor din străinătate

O întâmplare deosebit de gravă s-a întâmplat de curând în Constanţa. Doi copilaşi în vârstă de patru şi şase ani, au trecut prin clipe de coşmar, după ce tatăl lor, i-a stropit cu benzină şi i-a ameninţat cu moarte pentru a se răzbuna pe mama lor plecată la muncă în străinatate, scriu cei de la timisoarastiri.ro

Drama a început a doua zi, când mama celor doi copii a plecat la muncă în străinătate şi i-a lăsat pe micuţi în grija tatălui lor, un cetăţean egiptean, în vârstă de 42 de ani, cu reşedinţă în România.

Femeia a fost sunată pe video-call de tatăl copiilor săi care a ameninţat că îi va ucide pe micuţi dacă nu îi va trimite 500 de euro.

„Din cercetări a reieșit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie și ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, amenințând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. Femeia a sunat la Poliţie şi a anunţat tot ce s-a întâmplat, iar poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă.

„Cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța, s-a stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani este cetățean egiptean cu reședință în România, acesta având doi copii de 6, respectiv 4 ani, în urma relației de concubinaj cu femeia în cauză. Cei doi copii minori au fost încredințați familiei femeii.

loading...

Față de acesta s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, urmând ca în cursul zilei să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se mai arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul timisoarastiri.ro