Un pedofil englez de 60 de ani a fost arestat în România, pentru infracțiuni sexuale contra minorilor

Un bărbat cu cetăţenie engleză a ajuns în arest în urma unei decizii eliberate de către Curtea de Apel Braşov, după ce autorităţile din Marea Britanie au emis mandat european de arestare preventivă, pe numele său, scriu cei de la ziarulromanesc.net

În ziua de vineri 8 noiembrie, cetăţeanul britanic a fost retinut, iar sâmbătă a fost prezentat instanţei, cu propunere de arestare.

Curtea de Apel Braşov a dispus arestarea în vederea predării persoanei solicitate, C.N.F.. Mandatul este valabil 30 de zile, respectiv până pe 8 decembrie. Judecătorii braşoveni au dispus predarea englezului autorităţii judiciare care a emis mandatul european de arestare, respectiv Tribunalului Cornwall, Marea Britanie.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Române, bărbatul englez a fost arestat după ce fusese dat în urmărire internaţională, pentru infracţiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor, fapte pe care le-ar fi comis în Marea Britanie.

Englezul în vârstă de 60 de ani a fost depistat de poliţiştii români în localitatea Turia din judeţul Covasna. Articolul continua dupa reclame …

loading...

„Cel în cauză era căutat de autoritățile din Marea Britanie, fiind bănuit de infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de minori.”, au explicat reprezentanţii IGPR.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.net