Cu 8 ani în urmă le-a cumpărat copiilor un şarpe de 20 cm. Astăzi are în casă cel mai mare piton din lume

Un bărbat din Marea Britanie le-a făcut o surpriză plăcută copiilor săi, cumpărându-le de la un magazin de animale, un pui de sarpe. Anii au trecut, iar acum se poate mândri că are în casă, cel mai mare exemplar de piton birmanez din lume, scriu cei de la stirileprotv.ro citând Mirror.

Cu toate că șarpele este suficient de mare încât să ucidă cu ușurință un om, Marcus Hobbs, de 31 de ani, ține reptila în apartamentul de trei camere din Twekesbury în care locuiește cu soția și cei doi copii de 1 și 4 ani, potrivit Mirror.

Uriaşul piton a fost botezat Hexxie, iar stăpânul lui este convins nu le-ar face vreodată rău copiilor săi, deoarece, spune el, este obișnuit cu oamenii.

“Nu o scot afară când sunt copii prin preajmă, ci doar când aceștia dorm sau sunt în altă cameră. Nu cred că ar reprezenta un pericol pentru ei, dar sunt un părinte responsabil”, a spus el.

Marcus a povestit că a cumpărat-o pe Hexxie de la un magazin de animale în urmă cu 8 ani, când avea doar 20 de cm. De atunci, însă, șarpele a continuat să crească, iar acum a ajuns să aibă 5,5 metri lungime și să cântărească 110 kg.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro