Video – Laura s-a întors din Italia pentru a deveni mireasă. A murit la o lună după nuntă

O tragede fără margini s-a abătut într-o familie din localitatea Călţuna, comuna Smeeni, judeţul Buzău. În dimineaţa zilei de 16 noiembrie, Florin, soțul Laurei și tatăl unei fetiţe de doar 7 anişori, care era plecat la muncă în Franța şi-a sunat soţia să audă de la ea ce mai face. Numai că, la capătul celălalt al telefonului nu mai răspundea nimeni, scriu cei de la jurnalemigrant.com citând informatiabuzaului.ro

Cuprins de teamă, acesta a sunat la niște vecini care au mers și au controlat la locuința tinerei femei. În casă le-au găsit pe cele două, mamă și fiică, în stare de incoștiență.

Anunţat de urgenţă, la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, numai că medicii veniţi nu au mai putut face nimic pentru a salva viața Laurei, tânăra femeie a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Puternicul gaz a ucis-o în tăcere, iar Laura Elena Lemnaru a murit probabil în somn, asfixiată de gazul emanat de soba din casă.

Fetița a fost în schimb transportată la Spitalul de Urgență Buzău. Viața ei este în afara oricărui pericol.

„Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe şi se află într-o stare mult mai bună, spune şeful UPU. Din păcate, mama fetiței nu a putut fi resuscitată. Copilul a fost internat la pediatria spitalului județean”, a declarat medicul Adrian Zoican potrivit sursei citate. Articolul continua dupa reclame …

„O cunoşteam foarte bine pe Laura”, ne-a declarat Adriana Săgețeanu , o româncă din Italia. „A muncit câțiva ani în Italia, la Trapani. S-a întors în România pentru că a avut nunta acum 3 săptămâni. (…) Este o mare pierdere, o fată extraordinară şi plină de viață, nu s-a certat niciodată cu cineva. Încă nu ne vine să credem.”

Pe pagina de Facebook a Laurei Elena Lemnaru, o altă prietenă din Italia a scris:

„Dumnezeu să te ierte suflet drag! Ai fost colega mea când lucram la Martelli. Te-am cunoscut ca pe un om minunat, o mamă responsabilă pentru fetiţa ta. Te mândreai cu ea. Nu-mi vine a crede ce tragedie. Condoleanțe familiei.”

Laura muncise în sudul Italiei, la Trapani, dar s-a întors în țară pentru a deveni mireasă cu aproximativ o lună de zile în urmă.

Sursă VIDEO: informatia buzaului Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnalemigrant.com