O româncă de 51 de ani a fost găsită fără viaţă în râul Garigliano. Femeia a fost încarcerată de două ori în Italia pentru furt de la bătrâni

Poliţiştii din Italia, au anunţat în cursul zilei de sâmbătă, că au identificat trupul neînsufleţit al unei femei găsită fără suflare la începutul lunii octombrie, în râul Garigliano. Anchetatorii au anunţat că femeia găsită moartă se numea Verginica, era de origine româncă, iar aceasta şi-a pierdut viaţa la vârsta de 51 de ani, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Conform presei italiene, încă nu se ştie modul în care Verginica şi-a pierdut viaţa, respectiv dacă aceasta s-a sinucis, a murit accidental sau a fost ucisă, scrie observator.tv..

Conform informaţiile publicate, se pare că Verginica ar fi fost încarcerată de două ori în Italia, de fiecare dată fiind acuzată de furt. În ambele cazuri, românca a colaborat cu un conaţional identificat drept Mihai, de fiecare dată cei doi încercând să fure bani şi bunuri de la persoane în vârstă.

Pentru finalizarea anchetei, autorităţile italiene aşteaptă informaţii suplimentare de la cei care au cunoscut-o pe româncă, acestea urmând a fi primite pe adresa poliţiei din Sessa Aurunca, localitatea unde a fost descoperit trupul neînsufleţit al româncei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul gazetaromaneasca.com

loading...