Un bărbat a fost CASTRAT şi ÎNCHIS pe VIAŢĂ, după ce a abuzat şi ucis o fetiţă de 9 anişori

O fetiţă pe nume Aruai Berik a dispărut, după ce a ieșit de la cursurile de dans pe care le practica după școală. Alertate, autorităţile au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere, unde se vedea foarte clar un bărbat foarte bine deghizat care a abordat-o ​​în orașul Karatu, din Kazahstan, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Imediat a fost declanşată o amplă acţiune a poliţiştilor, iar criminalul a fost prins. Acesta se numește Zhaksylyk Baydildaev și a fost condamnat pentru săvârșirea unor „acte sexuale violente” și uciderea victimei, cu lovituri repetate la cap.

Bărbatul arestat are 37 de ani şi este căsătorit. El a pus fetița într-un sac, apoi s-a urcat pe o bicicletă și a dus cadavrul la un depozit de deșeuri unde i-a dat foc, conform anchetei instanţei de judecată. Bărbatul a fost găsit vinovat şi condamnat la închisoare pe viață pentru omor. În plus i-au fost aplicate noile legi dure din Kazahstan pentru pedofili și agresori sexuali. El a fost condamnat să sufere castrarea chimică forțată.

Bărbatul a mărturisit că a ascuns și a ars cadavrul de frică, susținând că fata a murit accidental. În plus a afirmat că fetița a venit în casa lui în mod voluntar. Cu toate acestea, analiza criminalistică a rămășițelor ei carbonizate a dovedit adevărul. Fata a fost ucisă cu lovituri la cap și că a fost agresată sexual înainte, a afirmat un judecător.

Revoltător este faptul că bărbatul care a fost castrat și închis pe viață, a arătat empatie familiei când fetița a fost dată dispărută. Mama victimei Lyazzat a spus: „Când am căutat-o, el ne-a abordat constant, întrebându-ne dacă am găsit-o sau nu”.

loading...

De reţinut că în ultimii ani, Kazahstanul și-a întărit legile împotriva agresiunilor sexuale asupra copiilor.

În ţară au fost cumpărate stocuri importante de CIPROTERONĂ, care se pare că este un steroid anti-androgen dezvoltat pentru combaterea cancerului, dar poate fi utilizat și pentru castrarea chimică a pedofililor.

Cu toate acestea, există și persoane care nu sunt de acord cu castrarea chimică. Psiholoaga Gulnara Aytnzhanova a avertizat că această castrare chimică îi va face pe pedofili să-și arate frustrarea și furia folosind violența. „Va exista ură, ură față de societate, ură față de alte persoane”, a prezis ea.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro