Un câine din Suceava şi-a apărat stăpânul cu preţul vieţii, luptându-se cu hoţii care-i furau din casă

Loial până la moarte. Cam aşa s-ar putea descrie cel mai bine, câinele unui bărbat din Gura Humorului, care s-a luptat eroic cu patru hoţi cei intraseră în casă, în miezul nopţii, să-l fure, scriu cei de la observator.tv

Cu doar două zile în urmă, patru bărbaţi cu feţele acoperite, au reuşit să pătrundă în curtea locuinţei un bărbat în vârstă de 68 de ani, ştiind foarte bine, că acesta locuieşte singur.

Odată intraţi, hoţii s-au folosit de violenţă, trântindu-l pe bătrân la pământ şi lovind-ul cu pumnii şi picioarele în zona corpului. Imediat, hoţii au deposedat persoana vătămată de suma de 704 lei, precum şi de 10 (zece) pachete de ţigări aflate într-un dulap din locuinţă.

Câinele loial s-a aruncat în luptă fără ezitare, încercând să-şi protejeze stăpânul şi casa, rănind pe unii dintre ei, însă a fost răpus cu lovituri necruţătoare de bâtă.

Stăpânul său a încercat şi el să ţină piept brutelor, însă a fost doborât, după ce hoţii au ucis câinele în bătaie, cu un par. Articolul continua dupa reclame …

loading...

În urma altercaţiei violente, bătrânul a fost şi el rănit grav, suferind multiple echimoze, excoriații, fractură extremitatea proximală humerus drept şi fracturi costale drepte multiple cu hemopneumotorax şi emfizem subcutanat, răni de natură a-i pune viaţa în primejdie.

Ulterior, cei patru au fost prinşi şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv