Un român din Germania a fost înjunghiat de o româncă, în timpul unei petreceri cu multă băutură

Totul s-a petrecut în ziua de luni, 25 noiembrie 2019, într-un cămin pentru muncitori din Windberg, Bavaria. Aflaţi la o petrecere cu multă băutură, între un bărbat român şi o româncă, ambii aflaţi sub influenţa alcoolului, s-a iscat o ceartă, motiv pentru care, femeia de 32 de ani și-a înjunghiat în spate și burtă, colegul de petrecere, scriu cei de la ziarulromanesc.de

Conform declaraţiilor date de polițişti, deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care cei doi români, s-au luat la ceartă.

În timpul disputei, românca l-a atacat cu cuțitul pe bărbatul de 45 de ani și acesta a fost dus de urgență la spital. Starea lui nu este gravă, potrivit medicilor.

Polițiștii judiciari din Straubing au început o anchetă privind accidentul și procurorii au emis un mandat de arestare pe numele femeii.

Agresoarea a fost dusă la închisoare. Este acuzată de vătămare corporală gravă, informează pnp.de.

loading...

Cu numai două zile înainte, în Stuttgart, alți doi români au fost protagoniștii unei dispute în urma căreia unul dintre ei a ajuns la spital înjunghiat. Starea lui este gravă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.de