VIDEO – Atac terorist la Londra, soldat cu doi morți. O româncă a filmat cum poliția îl împuşcă mortal pe atacator.

Acum câteva ore, pe Podul Londrei din capitala Marii Britanii a avut loc un incident catalogat de autorități drept unul „terorist”. Astfel, un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai multe persoane. Imediat, atacatorul a fost imobilizat de către trecători, după care a fost împușcat mortal de polițiști, scriu cei de la gsp.ro citând libertatea.ro

În cadrul unei conferinţe de presă, un reprezentant al Scotland Yard a anunțat că atacatorul a fost împușcat de polițiști pe London Bridge și a murit pe loc.

Conform poliţiştilor care au intervenit de urgenţă, bărbatul avea în jurul său ceea ce părea a fi o centură cu explozibil. Ulterior anchetatorii au constatat că era un dispozitiv fals.

„Chiar dacă investigaţia este în curs, poliţia poate confirma că acesta a fost un incident terorist. Din ceea ce ştim, incidentul s-a încheiat”, a declarat Boris Johnson, premierul Marii Britanii.

Momentul în care suspectul este împuşcat mortal de către autorităţi a fost surprins de o româncă, iar pe filmare se poate auzi cum femeia spune: „Ăştia au mitraliere!”. Articolul continua dupa reclame …

loading...

„Poliția a fost chemată la ora 1.58 pm pentru o înjunghiere care a avut loc în apropierea London Bridge. Un bărbat a fost reținut de poliție. Credem că mai multe persoane au fost rănite”, a declarat un purtător de cuvânt al Metropolitan Police, citat de presa britanică.

Conform ultimilor date publicate de presa britanica citând surse medicale, cele două persoane înjunghiate, vineri, de atacatorul din centrul Londrei au murit în spital.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul gsp.ro