Un măgăruş are nevoie de ajutor, după ce a fost alungat de acasă, în frig, de către stăpânul său

Cu doar o seară în urmă, o tânără din Argeş a făcut un apel pe grupul comunităţii iubitorilor de animale, după ce un măgăruş a fost alungat de stăpân, iar de câteva zile se plimbă pe străzile din Slobozia, scriu cei de la sursata.ro

Din primele informaţii se pare că acum câteva zile, în localitatea Slobozia, un proprietar a alungat măgarul pe care îl avea în curte. Potrivit martorilor, bărbatul l-a dat afară pe măgăruş şi l-a lăsat liber pe străzi, în speranţa că va pleca sau va fi luat de altcineva.

Din ziua aceea, măgaruşul se plimbă nestingherit pe străzile din comună, cuprins de frig şi fără să primească apă sau mâncare.

O tânără a fost cea care a observat măgarul şi a aflat povestea acestuia, motiv pentru care a cerut ajutorul oamenilor într-un apel pe Facebook.

“Nu știu unde să cer ajutor pentru un biet măgăruș care umblă pe străzile din Slobozia. Este alungat de ceva timp de stăpân și nimeni nu îl ajută, dacă se găsește cineva să îl ajute pentru că vine iarna și nu o să aibă nici-un adapost”, a scris Cristina Stan pe Facebook. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Postarea Cristinei a fost distribuită de peste 1300 de persoane în numai 12 ore.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul sursata.ro