Rareş Damian, preşedintele organizaţiei „Valea Dacilor” s-ar fi spânzurat de Ziua României, folosindu-se de tricolor

Rareș Demian, președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, a fost găsit mort, ieri dimineaţă, în Orăștioara de Sus, Hunedoara. Tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor chiar de Ziua României, folosindu-se de un tricolor.

Gestul fatal făcut Rareș Demian încă nu are nicio explicaţie până în acest moment, scriu cei de la ziardehunedoara.ro

“Se fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violență, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale. Cauzele morții vor fi stabilite în urma necropsiei cadavrului”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Rareș Demian, în calitate de președinte al Asociației „Valea Dacilor” era pasionat de trecutul înaintașilor noștri şi s-a implicat în organizarea de evenimente cu tematică istorică. Festivalul de reconstituire istorică „Frăția Lupilor”, care a ajuns în acest an la a III-a ediție, a fost una dintre manifestările care l-au avut ca organizator.

Împreună cu ansamblul de dansuri tradiționale, hunedoreanul a fost la Roma, unde a jucat Călușul la „Natale di Roma”, sărbătoarea europeană dedicată fondării fostei Capitale a Imperiului Roman. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Moartea fulgerătoare a bărbatului lasă în urmă o familie îndurerată, rude și prieteni care l-au cunoscut și apreciat.

„Dumnezeu să te odihnească în Rai, alături de strămoșii daci pe care atâta i-ai iubit! O să ne lipsești. Drum lin și multă lumină acolo, Rareș… ”, a scris Paul Cheptea.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziardehunedoara.ro