Şase copii îşi plâng de milă! Mama lor beată, i-a luat viaţa tatălui şi a fost condamnată la 10 ani de puşcărie

Un caz deosebit de grav s-a petrecut în noaptea de 14 spre15 martie, în jurul orei 23.00. “În timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, M.S.I, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la orele 00.50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, declarau la vremea aceea organele de poliţie, scriu cei de la banatulazi.ro

În seara aceea, şase copiii au rămas ai nimănui, iar soarta acestora a fost pecetluită de o soartă crudă.

Sanda Mailat, femeia din Crăciunelu de Jos care, în luna martie, și-a omorât soțul cu o lovitură de cuțit în inimă și-a primit pedeapsa din partea judecătorilor.

În urma crimei, șase copii, dintre care trei minori au devenit orfani de tată, iar acum Tribunalul Alba a condamnat-o pe femeie la 10 ani de închisoare cu executare.

De asemenea, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, au cerut daune morale pentru cei trei minori în valoare totală de 60.000 de lei, adică câte 20.000 pentru fiecare copil. Magistrații au admis acțiunea civilă a DGASPC Alba. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Din primele cercetări s-a stabilit că scandalurile se țineau lanț în familia Mailat, iar oamenii din localitate spun că motivul principal era consumul de alcool.

Decizia de la Tribunalul Alba din 2 decembrie nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 10 zile de la comunicarea sentinței.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul banatulazi.ro